http://wensbodyart.nl/wp-content/uploads/2019/01/Larissa-buik1.jpg

Body casting

Met bodycasting laat u een tastbare herinnering van een waardevol moment in uw leven vastleggen;

U kunt hierbij denken aan een mooi  3d beeld van uw zwangere buik, maar ook een handbeeld ter ere van een huwelijksfeest, verloving of andere speciale tijd.
Of van uw torso wanneer u bijvoorbeeld heel hard aan uw lichaam heeft gewerkt en hier gewoon ontzettend trots op bent !
Misschien wilt u uw partner wel verrassen met een zeer speciaal en uniek cadeau ?
Maar Bodycasting kan ook veel voor u betekenen  wanneer uw lichaam gaat veranderen. Dit kan zijn wanneer u veel bent, of gaat afvallen of  vanwege een (nood gedwongen) operatie en u uw lichaam wilt laten vastleggen zoals het nu is in de vorm van een borstbeeld.
Wat uw reden ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos en aan de hand van uw ideeën creëer ik een prachtig verfijnd beeld voor u!
In mijn atelier maak ik een mal op uw lichaam, welke ik later in ga gieten en opbouwen tot een sterk en hoogwaardig beeld.
Ik werk enkel met hoogwaardige, huid- en milieuvriendelijke materialen.
Zo zijn mijn beelden gemaakt van een speciale fijne harssoort die (in tegenstelling tot een goedkoper materiaal zoals gips) zeer stoot en krasvast is, een leven lang mee gaat en een luxe uitstraling heeft.
Het materiaal is zo fijn van structuur dat zelfs de kleinste details van de huid laat zien. Natuurlijk kunnen er, indien gewenst, ook kleine oneffenheden in het beeld worden geretoucheerd of verzacht.
Als eindafwerking kunt u kiezen uit verschillende kleuringen voor het beeld. Houdt u van brons, oud-zilver of gaat uw voorkeur uit naar een mat-witte afwerking?
Daarnaast heeft u nog keuze in bevestiging. Wilt u het beeld ophangen aan de muur of liever op een sokkel geplaatst  hebben. Ook hierin is keuze uit verschillende soorten (natuur-)steen of hout.
Kortom, er is ontzettend veel mogelijk en aan de hand van uw wensen en ideeën maak ik een uniek en waardevol beeld, dat de emotie van uw moment zal weergeven!
Heeft u interesse in een persoonlijk torsobeeld ? Of bent u nieuwsgierig en heeft u vragen en wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met mij op.
 torso gold 4
Bodycast-Laura
Male-torso2