http://wensbodyart.nl/wp-content/uploads/2015/04/website-header-foto-rechthoek-horizntaal.jpg

Gips en mozaiekbuiken

 

 

De meeste vrouwen zullen het met me eens zijn dat het moederschap het allermooiste is dat je kan overkomen. Een zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis, die je nooit zal vergeten.Daarom is het erg mooi om van je zwangere buik een afdruk te laten maken, zodat je een tastbare herinnering hebt van deze speciale tijd.
Zo kan je nog nagenieten van je zwangere buik en heb je een origineel kunstwerk voor bijvoorbeeld op de babykamer of je eigen slaapkamer.

Het maken van de gipsafdruk doen ik bij je thuis. Dit is makkelijk, omdat je na het gipsen de resten eraf kan wassen in je eigen douche.
Het mooiste resultaat krijg je bij een zwangerschapsduur tussen de 34 en 38 weken.

 

Je kunt er voor kiezen om je BH aan te houden tijdens het gipsen, vooral als je een grote cupmaat hebt, krijg je een mooier resultaat, omdat je borsten iets “gelift” zijn. (zorg wel voor een BH die vies mag worden!) Het maken van de afdruk duurt ongeveer 3 kwartier, afhankelijk van het model dat je kiest.
Vooraf bespreken we welk model je graag wilt en wat voor afwerking je zou willen. Ik heb een groot assortiment aan Italiaans “Art Glass”, gekleurde- en effect spiegels, glasnuggets en alle kleuren Swarovski stenen waar je uit kan kiezen. Daarna neem ik de buik mee naar mijn atelier en zal ik hem gaan afwerken.
Omdat ik Parttime werk en het totale proces flink wat tijd in beslag neemt (voor de gemiddelde buik in totaal zo’n 25 uur) zal je er even op moeten wachten.  Des te groter is de verrassing als je je buik weer terug ziet!