Mozaïek Bellycasting

Jouw Gipsbuik afgewerkt met Custom-Mozaïek

De meeste vrouwen zullen het met me eens zijn dat het moederschap het allermooiste is dat je kan overkomen. Een zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis, die je nooit zal vergeten. Daarom is het erg mooi om van je zwangere buik een afdruk te laten maken, zodat je een tastbare herinnering hebt van deze speciale tijd.
Zo kan je nog nagenieten van je zwangere buik en heb je een origineel kunstwerk voor bijvoorbeeld op de babykamer of je eigen slaapkamer.

Het mooiste resultaat krijg je bij een zwangerschapsduur van rond de 34 en 36 weken. Voor het maken van de Gipsafdruk ben je welkom in mijn Studio. Hier is ook alles aanwezig om jezelf na afloop even te wassen. Indien gewenst kom ik eventueel ook op locatie, wanneer het bijvoorbeeld lastig is voor je om te reizen. Voor meer informatie hierover neem contact op via het Contactformulier op deze pagina.

Vooraf bespreken we welk model je graag wilt en wat voor afwerking je precies zou willen. Ik werk alleen met A+ kwaliteit materialen voor het mooiste resultaat, zodat jouw Bellycasting er na 20 jaar nog steeds mooi uit ziet! Zo heb ik een groot assortiment aan Italiaans “Tiffany Glass”, gekleurde- en effect spiegelglas en eventueel Swarovski stenen, waar je uit kunt kiezen. Alle mozaïek snijden en knippen wij zelf met de hand. En daarom mag ik met trots zeggen dat jouw Bellycasting altijd  100% Custom-made is ! 

Wellicht heb je ideeën over het ontwerp voor de afwerking? of heb je misschien ergens inspiratie opgedaan? Ik hoor het graag en in principe kan ik alles maken wat je Wen’st 😉

 

 

 

 

1

De Afspraak

Voor de Afspraak stuur ik je alle info door die je moet weten. Zo kun je jezelf goed voorbereiden en weet je wat er komen gaat.

Je bent welkom in mijn Atelier óf indien noodzakelijk bezoek ik jou op locatie.

Tijdens de Afspraak bespreken we de keuze van afwerking en welk model van de Bellycasting je graag zou willen.

 

2

De Bellycasting

Het maken van de Bellycasting ofwel de Gipsbuik, doe ik met medisch Gipsverband.

Ik zorg ervoor dat dit veilig gebeurt en jij jezelf comfortabel voelt.

Dit zal ongeveer zo’n 10min. duren en wanneer het Gips is uitgehard halen we heel voorzichtig de Mal van jouw Buik.

Nu is de ruwe afdruk gemaakt en jouw vorm Vereeuwigd !

3

De Afwerking

De Bellycasting zal ik voor de bezetting met de mozaïek, eerst gaan shapen & verstevigen en voorbereiden op de montage.

Daarna kan ik het Glas gaan knippen en snijden voor het gekozen Design. Elk stukje is met de Hand gesneden en dat maakt jouw mozaïek dus 100% Handmade.

Wanneer de Bellycasting helemaal is bezet met de mozaïek, kan ik hem bijvoorbeeld plaatsen op een Sokkel of Inlijsten.

Er zitten soms wel tot 40 werkuren in één Kunstwerk !

 

4

De Onthulling

Wanneer jouw Bellycasting  klaar is, mag je jouw Kunstwerk komen Onthullen.

Dit is een Bijzonder moment, want dan is jouw Baby inmiddels al geboren!

De Onthulling gebeurt in mijn Atelier of in de Tuin, zodat we ook meteen wat mooie foto’s kunnen maken, samen met jouw kleine schat!

 

 

Interesse in een Bellycasting?

Vul het contactformulier in op deze Pagina en stel gerust jouw vragen 🙂

Bij dringende vragen op Spoedopdrachten kun je het beste even Bellen!

Cadeaukaart!

Super om te geven én natuurlijk om te krijgen. Een Wen’s Body Art Cadeaukaart is verkrijgbaar in elke gewenst bedrag en kan worden Opgehaald of Verzonden.