Meestgestelde vragen

Vragen? Misschien staat hij hier tussen !

Voor overige vragen neem gerust Contact met mij op

Is Bodycasting / Gipsen 100% veilig?

Bodycasting is een geheel veilige manier van het maken van een afdruk. Ik maak gebruik van hoogwaardige en enkel geteste materialen. Welke huid- en diervriendelijk zijn.

Ook het gipsen van zwangere buiken is geheel veilig. Ik gebruik een medisch gipsverband en neem de juiste voorzorgsmaatregelen, zodat alles veilig verloopt.

Wat zijn de Prijzen?

Elk Beeld en elke opdracht is Uniek. Dus ook de prijs… Het verschil zit hem in de afwerking, keuze van materialen en het eventuele ontwerp/ de samenstelling van een Beeld.

Heeft u specifieke vragen / wensen of wilt u meer weten over de prijs? Neem dan contact met mij op.

Van welk materiaal zijn de Beelden gemaakt?

De Handbeelden én Bodycasting Beelden worden vervaardigd van een goede kwaliteit Acrylhars. Dus GEEN gips! Dit zorgt voor een prachtig gedetailleerd eindresultaat en een sterk eindproduct, dat een Leven lang mooi blijft. Ook eventuele beschadigingen of breuken zijn beter te repareren. Ook de kleuringen die ik gebruik, zijn van hoge kwaliteit en alles is zelf gemengd.

Voor de Mozaïekbuiken gebruik ik de beste kwaliteit glas en échte Swarovski kristallen, voor het mooiste resultaat!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Beeld op kan komen halen?

Voor Handbeelden hanteer ik een wachttijd van ongeveer 6-8 wk*

Voor Mozaïekbuiken hanteer ik een wachttijd van ongeveer 16-20 wk*

Voor Bodycasting Beelden hanteer ik een wachttijd van ongeveer 16 wk*

 

*Tenzij anders is afgesproken ivm speciale omstandigheden.

Kom je ook op Locatie?

U ben welkom in mijn Atelier voor het maken van de mal. Mocht u, of uw familielid niet in staat zijn om te reizen, kom ik ook op locatie, in Nederland of België. Ik hanteer een meerprijs van €50,- + €0,49 ct. P.km

Neem je ook opdrachten aan van buiten de Benelux / Europa?

Ik neem zeker ook Opdrachten aan van buiten de Benelux/ Europa. Ik verzend in principe over de hele Wereld. Er hangen al vele Kunstwerken van mijn hand op diverse plekken in Amerika, Azië en Dubai. De verzendkosten zijn voor eigen rekening en ik verstuur deze enkel verzekerd.

Geef je ook (online) cursussen / workshops?

Helaas heb ik het te druk om cursussen of trainingen te geven. Ik krijg deze vraag met grote regelmaat, dus wellicht meer hierover in de toekomst. Eventueel nieuws hierover zal te vinden zijn op mijn Social Media.